Ecoturismo Penedès

«Rutes a cavall entre vinyes»

609.208.795 | ecoturismo.penedes@gmail.com

Les nostres rutes a cavall

Les nostres rutes són aptes per a tots els genets, amb o sense experiència prèvia, transcorren per terrenys plans i en tot moment anem a ritme de passeig. No et preocupis si no has muntat abans, t'ajudarem pas a pas. Pots venir individualment, en parella, en família o en grup... ens adaptem a cada situació.

Abans de sortir de ruta dedicarem uns 30 minuts per conèixer tots els animals de les nostres instal·lacions i per donar una petita explicació de com muntar a cavall i com donar-los indicacions. La veritat és que els nostres cavalls són tan mansos i estan tan acostumats a sortir a passejar, que poques instruccions necessiten, però al cap i a la fi tu duràs les regnes.


Un cop triat el cavall que millor s'adapti a tu, t'ajudarem a pujar, i quan tots estiguem preparats ens posarem en ruta. La durada aproximada és d'una hora, i recorrerem camins, camps, i vinyes dels voltants de Vilafranca de Penedès. El paisatge és únic, les vinyes ofereixen una estampa diferent cada estació de l'any, però totes elles tenen el seu encant. Pel camí ens trobarem un rierol i fins i tot pot ser que passem per la capella de Santa Maria dels Horts.


I en els mesos de més calor, aprofitant que el dia és més llarg, podem fer una sortida al capvespre, quan el sol ja va de retirada. Muntar a cavall de nit és una experiència encara més relaxant si és possible, amb una connexió animal-persona que no es pot explicar, l'has de viure.

Sortir a fer una passejada a cavall és una experiència única, per a la qual no es necessita una condició física especial ni un entrenament previ. Tothom pot fer-ho, t'animem a que ho comprovis per tu mateix.