Ecoturismo Penedès

«Rutes a cavall entre vinyes»

609.208.795 | ecoturismo.penedes@gmail.com
 • Egua Nika

  Nika

  Egua Frisona. La nostra mà dreta, l'estrella de la casa. Els 11 anys que portem junts és l'aval de la nostra relació. Ella fa sempre de guia en les rutes ja que transmet als altres cavalls tranquil·litat i confiança, una cosa tan necessària per a que la ruta es converteixi en una experiència inoblidable
 • Cavall Tokio

  Tokio

  Cavall Hispanoàrab. Desprèn força i ganes de treballar. És el més jove del ramat i això el dota de l'espurna tan necessària per als clients que ja han muntat alguna vegada, ja que desborda vitalitat pels quatre costats
 • Egua Canela

  Canela

  Egua Pura Raça Àrab. Sens dubte és la més maca tant per fora com per dins. Per fora sembla pintada a mà perquè té una bellesa extraordinària i per dins té un cor d'or que li fa ser vàlida tant per a genets amb experiència com per a una primera vegada
 • Cavall Rubio

  Rubio

  Cavall Quart de Milla. Cavall fort i amb bon cor que el fa ser tan ràpid com sigui necessari i alhora tan lent com sigui possible. És un tot terreny apte per a qualsevol genet. És el nostre ullet dret.
 • Euga Lola

  Lola

  La més jove del ramat. Lola és una euga pura raça espanyola que fa les delícies de nens i petits ja que contesta amb els seus gestos a unes preguntes que nosaltres li fem... No deixa ningú indiferent.
 • Euga Triana

  Triana

  Aquesta euga pura raça espanyola és l'última incorporació al ramat. Està en procés d'adaptació però ja ens ha demostrat que està feta de molt bona pasta. Et sorprendrà la seva alçada i alhora la seva noblesa.
 • Cavall Cariñoso

  Cariñoso

  Cavall de pura raça espanyol que fa honor al seu nom perquè només busca que l'acariciïs i et segueix a tot arreu tractant-te com al seu millor amic. S'està adaptant ja que també porta poc temps amb nosaltres al ramat.
 • Cavall Byron

  Byron

  Cavall Hispano Bretón. Carinyosament l'anomenem el vell rocker ja que és un Cavall que està ficat en anys però sempre té ganes de treballar i brindar-nos moments inoblidables.

Els cavalls

De tots els animals domesticats, els cavalls són els que tenen més elegància. Muntar sobre un animal així produeix unes sensacions úniques de confiança i relax. A més muntar amb freqüència fa millorar la nostra postura, regula el to muscular, afavoreix la circulació de la sang, ens fa millorar la coordinació i els reflexos ... Vine a conèixer-los a Ecoturisme Penedès i t'enamoraran!