Ecoturismo Penedès

«Rutes a cavall entre vinyes»

609.208.795 | ecoturismo.penedes@gmail.com

Granja per visitar amb nens

Aquests son alguns dels animals que trobaràs a les nostres instal·lacions, una granja per visitar amb nens i grans

 • Els nostres gossos

  Els nostres gossos

  Aquests són Yako i Espurna, uns border collie encantadors que sempre vénen a rebre't a l'entrar a la finca. Són uns meravellosos acompanyants en les rutes, els encanta córrer, així que gaudeixen sortint d'excursió per fer exercici. Se'ls coneix popularment com a gos pastor o d'atura, són súper intel·ligents, i el seu ramat son els cavalls.
 • Les nostres cabres

  Les nostres cabres

  La cabra nana africana és una de les races més petites, no passant dels 45 cm d'alçada. Tenen els cabells llisos i curt, i pesen de 20 a 30 kg, arribant els mascles fins als 40 Kg.
 • Les nostres gallines

  Les nostres Gallines

  Disposem de 6 gallines amb les que podreu interactuar els nens i els no tan nens recollint els ous. No hi ha truites com aquestes! Són gallines camperes que convivien plàcidament en llibertat entre els cavalls, menjant tot tipus d'aliments naturals
 • El Nostre burro

  El nostre PUCHI

  Puchi és el nostre burro català, una raça d'ase (Equus africanus asinus) originària de la província de Girona que en actualitat es troba en perill d'extinció. Aquesta raça robusta, de pèl negre i gran cap, es caracteritza per la seva gran resistència. És completament noble, de molt caràcter, i si no li vam visitar es farà escoltar amb el seu bram
 • El nostre poni Ponijuan

  El nostre PONIJUAN

  Aquest és Ponijuan, el nostre estimat poni. És el més jove de la casa, encara no ha complert l'any d'edat, així que pots imaginar el juganer que és. Als nens els encanta veure un cavall a la seva mida, i a Ponijuan també li agrada ser el centre d'atracció dels visitants més joves.
 • Nuestro poni Javi

  El nostre JAVI

  Aquesta preciositat es diu Javi, i és el nou company de Ponijuan. Els dos ponis formen un duet que farà que grans i petits s'enamorin al moment d'ells.
 • Els nostres paons

  Galls Dindi

  La nostra parella de paons són els animals més exòtics de la granja. El mascle destaca per la seva extraordinària cua que s'obre com un ventall colorit per atreure a les femelles. Si tens sort i pots veure'l lluint-se, et quedaràs amb la boca oberta.